CB12 МЕНТОЛ ОРАЛЕН РАЗТВОР СРЕЩУ ЛОШ ДЪХ 250МЛ / cb12 mouthwash menthol 250ml

CB12 МЕНТОЛ ОРАЛЕН РАЗТВОР СРЕЩУ ЛОШ ДЪХ 250МЛ / cb12 mouthwash menthol 250ml

24,80 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

CB12 МЕНТОЛ ОРАЛЕН РАЗТВОР СРЕЩУ ЛОШ ДЪХ 250МЛ / cb12 mouthwash menthol 250ml

24,80 лв
Информация в магазина
към магазина »
apteka24.gr
Описание
CB12 ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΣΜΙΑΣ 250ML
CB12 ОРАЛЕН РАЗТВОР СРЕЩУ ЛОШ ДЪХ 250МЛ
Оралната малтоза (халитоза) е често срещан проблем, засягащ жените и мъжете от всички възрасти.  Проучванията показват, че до 50% от хората имат затруднения с дишането.  
Домашните лечения, препоръчани преди 2000 години, са много подобни на съветите, дадени днес за лош дъх: почивка, пиене на много вода и дъвчене на магданоз.
Лошата миризма на устата може да има социални последици.  Повечето хора, които имат неприятен дъх , не са наясно с проблема, тъй като те са склонни да се адаптират към миризмите на тялото и затова е трудно да видят дали имат лош дъх. .
Той идва от устната кухина
Най-често срещаното погрешно схващане за лош дъх е, че то идва от стомаха, но всъщност то почти винаги идва от устната кухина и по-точно от 90% от случаите.  Всеки може да страда от лош дъх в даден момент от живота си.
Как се развиват лошия дъх и какви са причините?
Оралното недохранване се причинява от увеличаването на някои бактерии в устната кухина, между зъбите и жлебовете в задната част на езика. Когато тези бактерии разграждат хранителните отломки (и др. ), с е получават миризливи сяросъдържащи газове, които причиняват неприятен дъх в издишвания въздух.  CB12 неутрализира и предотвратява произхода на тези газове.
Изплакнете устата си, като направите 10ml от CB12 за около 30 секунди до 1 минута и след това го изплакнете .  Тъй като CB12 действа дълго, можете да изплакнете устата веднъж дневно за 12-часова защита или сутрин и нощ за 24-часова защита.  CB12 съдържа 0,05% натриев флуорид, който подобрява зъбния емайл и се бори с гниене.
Инструкции: За да се събудите сутрин с чист дъх, изплакнете устата си вечер, след като сте измили зъбите си!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^